NIKE PEGASUS 34 SHIELD

 

De laatste levering van 2017 van Nike is aan het binnenkomen. Onder ander weer een fantastisch hardlooppakket voor de donkere dagen.

De Q4 collectie van Nike staat in teken van reflectie. We gaan de regenachtige en donkere dagen tegemoet en daar moeten we ons tegen beschermen. Met deze gedachte is het design-team van Nike aan de slag gegaan, met de Pegasus 34 Shield als resultaat.

SNELHEID, OOK BIJ SLECHT WEER

De Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield hardloopschoen is gemaakt voor de regenachtige dagen. Het vernieuwde, lichtere Flymesh materiaal heeft een waterafstotende afwerking. De kenmerkende demping en ondersteuning waar de Nike Pegasus hardloopschoen om bekend staat, blijven hetzelfde.

GOEDE PASVORM

Flywire, dat bestaat uit ongelooflijk sterke kabels, werkt samen met de veters en omhult de voetboog voor een aansluitend gevoel en ondersteuning, zodat de schoen op zijn plaats blijft terwijl je beweegt. Een stevig hielstuk omsluit je hiel voor extra stabiliteit.

   

WATERAFSTOTEND 

Het bovenwerk van Flymesh materiaal bestaat uit één stuk en heeft een duurzame, waterafstotende (DWR) afwerking om water buiten te houden. Het materiaal is licht en ademend, zodat je voeten niet oververhit raken. De binnenkant is gevoerd met een ademend membraan dat vocht buiten houdt en tegelijkertijd de luchtcirculatie bevordert. Zo raken je voeten niet oververhit.

MEER INFORMATIE

Reflecterende onderdelen op de hele schoen zorgen dat je opvalt

Stroef rubber bij de voorvoet zorgt voor grip op gladde ondergronden

Zoom Air units bij de voorvoet en hak geven een veerkrachtig gevoel

Dankzij een rubberen strook aan de onderkant van de schoen kun je je gewicht gemakkelijk verplaatsen van je hak naar je tenen

Offset: 10 mm