MODESHOW TRAGEL

Jaaa, dit weekend was het eindelijk weer zover! Na lang wachten mochten onze modellen weer de catwalk op en wat deden ze het fantastisch.

 

Zowel door de bewoners van Tragel als door Zaman wordt hier ieder jaar weer naar uitgekeken. De jaarlijkse modeshow gehouden in het hoofdgebouw van de Tragel, te Clinge. Het feestje begint al bij de pasochtend bij ons in de winkel. Wij trekken er met heel veel plezier een ochtend voor uit om iedereen van één en soms zelfs twee toffe outfits te voorzien.  Samen met de modellen stellen we de outfits samen, want vaak weten ze heel goed zelf wat ze wel en vooral niet aan willen doen! Ook wordt er al eens geoefend op lopen en poses, maar daarna is het wachten….

En zondag was het dan eindelijk zover. Het feestje van het jaar! Vanaf 14:00 uur zat de zaal vol met familie en vrienden en kon de modeshow gaan beginnen. Als ware modellen betraden ze de catwalk. Zo fantastisch om te zien hoe ze genieten van dit moment. En wat deden ze het goed!

Geweldig dat dit ieder jaar wordt georganiseerd. Daarom willen wij nogmaals Wendy en de rest van de organisatie bedanken. Voor ons is het een eer en feestje dat we ieder jaar weer kleding mogen aanleveren.

Daarnaast willen wij natuurlijk ook de modellen bedanken! Jullie hebben het weer fantastisch gedaan.

Bedankt Yunus, Stijn, David, Quincy, Sander, David en Bennie! Jullie zijn echt toppers!

Dank jullie wel en tot volgend jaar!

Het Zaman-Team