Bodyline – Floatfit

BODYLINE | 6 APRIL

Afgelopen vrijdagavond stond er een sportieve avond gepland voor het Zaman-team. Healthcenter Bodyline stelde één uur lang het zwembad beschikbaar om de nieuwe rage, Floatfit, te testen. Floatfit is een nieuwe manier van trainen in het water, waarbij je op een drijvende mat oefeningen uitvoert welke zijn gericht op romp, benen en billen. Veel belovend dus! Enthousiast en gemotiveerd begonnen we aan het sportieve uurtje onder leiding van Jitske Snijder.

Al snel werd duidelijk dat de uitdaging zit in het uitvoeren van de bewegingen op de mat terwijl het water constant in beweging is. Dit vraagt veel van je kracht, balans en stabiliteit. Iedereen was regelmatig in het water te vinden, maar wat was het leuk! Je voelt ook dat het goed is voor heel je lichaam.

Na een half uur intensief trainen op de Aquabase, was het aan onze eigen collega Sylvia om ons rustig te krijgen met Floatfit Yoga.

Een perfecte combinatie, jammer dat hij nog niet bestaat! Eerst alles geven, daarna tot rustig komen door te luisteren naar je eigen ademhaling!

SAMENWERKING BODYLINE / BODYRESULT

Al jaren heeft ZAMAN Fashion | Sneakers | Sport een leuke samenwerking met Bodyline, waarbij alle klanten van Bodyline (op vertoon van de pas) altijd 10% korting ontvangen op alle functionele sportkleding.

Deze diashow vereist JavaScript.